nyårsafton idag!

Hej! Det har ju varit lite dålig uppdatering den senaste tiden, och de är för att jag inte har varit hemma, utan jag är hos mammas ''kille'' eller vad man nu ska kalla det.. Så det kommer att bli bättre uppdatering sen när jag kommer hem! Men ikväll ska jag och mina älskade vänner fira nyår tillsammans för första gången! *Längtaar* . Så då blir det fest! Thihi ♥ Och då kommer det dessutom bli ganska många bilder, för jag har ju min systemkamera med mig! Gott nytt år på er!!


//Hanna♥

bättre sent än aldrig

Här kommer äntligen bilder på vad jag handlade i söndags, hehe.. :D

Kjol från H&M som jag länge velat ha!

Den ser jättstor ut haha!

en snygg kofta med volang♥

Gud vad lång tid det tog att ladda upp alla bilder! Så jag orkar inte visa upp allt jag har köpt...


Jag vet att min uppdatering inte har varit så bra de senaste dagarna, jag har bara tagit det lugnt och så, kanske inte det roligaste att skriva om.. Men i alla fall så ska jag och mamma åka till hälla och shoppa lite och sen blir det ju bio med finaste tjejerna ikväll! Vi ska se Easy A! *Längtar*.


ååhh >:(

Det blir nåt stört när jag ska ladda upp mina bilder, det tar typ 1000 år att ladda upp.. Tråkigt. Men jag kanske försöker igen sen :) Annars har dagen bara vart lugn och mysig!
//Hanna

I ♥ kläder

Ja, vad tror ni att jag har gjort idag då? Nä, den var ju för lätt. Jag har ju självklart shoppat loss på mellandags reorna! Det blev en del pengar, men dock fick en del presentkort göra jobbet! Thihi♥ Och som vanligt var det ju helt galet inne på gina, allt från tanter till fjortisar.. Jag var rätt sent ute men jag lyckades ändå rycka åt mig lite kläder. Vill ni se vad jag har köpt? Ja, det är väl klart. Jag lägger väl upp bilder om ett tag, så ni får hålla lite utkik!

REA REA!

Nu ska jag göra i ordning mig och gå ner på mellandags rean! Om man nu kommer ner... Aja, tänkte visa några fina bilder som jag har tagit med systemkameran!
Jag har självklart tagit fler bilder, men jag orkar inte visa alla. Det
blev nämligen ganska många bilder...♥

En underbar jul ♥

Det har varit en helt underbar jul faktiskt, jag har fått det jag ville ha, varit med familjen och ätit underbar julmat! Och inte nog med det, för idag åkte vi till Media Markt och det var 20% på allt, kan ni gissa vad vi köpte?!?! EN SYSTEMKAMERA!! Jag kan knappt fatta att jag har en! Den tar helt fantastiska bilder, bilder som blir skarpa,klara och fina helt enkelt! Liiite skillnad med en Iphone som visserligen tar jättebra bilder men med en sån här finns det inga ord för♥. Det blev helt enkelt min födelsedagspresent för i år.
Jag slänger väl upp lite fina bilder om ett tag!♥
//Hanna

GOD JUL!

Åh! Idag är det julafton! Jag har öppnat ett paket redan, det är en liten tradition att öppna ett paket på morgonen. Och jag fick den underbara DKNY ''be deliciuos'' parfymen + body lotion till! Älskar den doften.
Hoppas att ni får en riktigt god jul! Slänger upp lite bilder ifrån gårdagen.♥
Nötter hör julen till!


mys med alvin♥

knäck!♥

julgranen!




Ha en riktigt god jul nu!
//Hanna


Nyklippt

Nu är jag hemma från stan och har nyss tagit bort det slitna från mitt hår, och jag måste säga vilken skillnad det blev alltså! Håret känns som på nytt. Här får ni en bild på hur det blev!

Hon lockade mitt hår lite där framme, visst blev det snyggt!!♥

Nu ska vi fortsätta med julstöket här hemma.. Slänger in lite bilder sen!
Kraam♥


23 dec!

Herregud, det är julafton imorrn och jag kan inte fatta det! Det känns så overkligt för det har ju gått så himla fort nu den senaste tiden. Det är alltid mycket att göra dagen innan, vi ska fixa min smörkola, skära mina bounty roads i bitar (jag vet, vi har inte gjort det än!), fixa julskinkan, köttbullar och slå in alla julklappar! Men listan kan göras längre kom jag på, men jag orkar inte skriva allt.. Jag ska även klippa topparna idag, det behöver verkligen göras! Då blir man ju lite julfin! :D

julklapparna färdiga..?

Nu har jag handlat alla julklapparna, men jag kanske köper något mer.. Vi får se sen. Om ett tag ska jag och mamma äta ute någon stans och sen ska vi också julhandla lite smått och gott :D. Tänk att det är julafton på fredag! Ha en trevlig kväll!
//Hanna♥

Jag älskar mitt nya mörka hår♥


Godmorgon!

Har nyss vaknat och bara sitter här och lyssnar på lite schyst musik, njuter av ledigheten. Om ett tag ska jag gå ut med alvin i typ 20 grader kallt väder.. Nej gud, vi kommer att frysa till isbitar. Men vi måste. Och sen tänkte jag dra mig ner på stan och handla det sista julklapparna, om jag nu kommer ner i det här kalla vädret! Jag har egentligen inte så mycket att säga, men jag ville bara hålla mig lite uppdaterad!
Ni får ha det så bra, så kanske vi hörs lite senare!
//Hanna

Här är en liten ''sneak peak'' på klänningen, resten får ni se på avslutningen!


Färgat håret

Nu sitter jag här och har precis sköljt ut hårfärgen! Det gick ganska bra faktiskt, för det var första gången jag gjorde det själv. Annars brukar mamma göra allt, men nu är hon inte hemma så jag fick göra't själv,haha! Om några timmar så är det avslutning, gud så fort den här terminen har gått, men det ska bli riktigt skönt med lov. Och snart är det jul också, tiden bara flyger iväg. Snart är det vår ska ni se!
Hörs sen och då kanske jag visar hur färgen blev! Eller om jag hinner innan? Vi får se!
//Hanna

Ny klänning!

Nu har jag köpt min klänning som jag ska ha imorrn på min julavslutning! Och förhoppningsvis nyårsklänning. Den var på rea också, så priset var jätte bra för en sådan klänning tycker jag. Kanske lägger upp en bild på den sen! Och jag glömde säga att jag också har köpt en hårfärg, eller hårtoning, tänkte att jag skulle tona det innan avslutningen. Så blir jag lite extra snygg! Gud vad skönt det ska bli med lov och jul!
Ha det så bra!
//Hanna

snart klart..

Det är inte riktigt klart än, men snart så! Det enda som återstår är att vänta på att båda ska stelna. Fast min ''Bounty road'' är typ klar så jag ska bara skära den i bitar sen. Men min smörkola ska först stelna och svalna, sen ska den rullas in i papper och knytas fast med något julband på sidorna! Jag tror att slutresultatet kommer att bli jätte fint.♥ Och jag kommer nog vänta med knäcken tills lite senare, jag orkar inte göra den idag..
Såhär ser det ut nu typ..
''Bounty road'' är ju choklad med marsmallows,mandlar,bountys och
cashewnötter (stavning?) Tror nog att det blir jätte gott!
Vi hörs sen när allt är klart!
P.s Allt kommer ifrån Leila Lindholms recept och ni kan hitta allt på recept.nu!
//Hanna

Nu blir det julgodis!

Snart ska vi ge oss i väg till ica och inhandla alla ingredienser till mina julgodisar!
Det här ska göras idag:
• ''Bounty Road'' chokladgodis
• Smörkola
• Knäck
Jag lovar att jag ska ta bilder så ni får se mina små underbara skapelser sen!♥

Lite bloggtorka här!

Nu har jag nyss vaknat upp och ätit lite frukost och ska om ett tag till mamma. Det har ju inte varit så himla bra uppdatering på senaste tiden om man säger så! Men nu under julen så tänkte jag slänga in lite bilder och recept på julgodis och lite smått och gott! Så nu lovar jag att det kommer bli bättre. Och jag har inte handlat en enda julklapp än! Usch, det är mycket kvar att göra, men när det är julsaker är det inte lika jobbigt längre! Vi kanske hörs sen när jag kommer hem till mamma, för där ska det nämligen bakas städas och allt möjligt som ska göras innan julen!
Vi hörs!♥

Det gamla vanliga.

Förlåt för att jag inte har gjort speciellt mycket inlägg den senaste tiden.. Men det är inte så mycket som har hänt, men ändå! Idag så hade vi öppet hus i skolan från kl.15-17.00 så det blev en lång dag för oss, men som tur var så fick vi sovmorgon till 10.30 i alla fall! Och vi hade även matte prov som gick sådär.. Hann inte med så många uppgifter, men jag tror att det gick bra med uppgifterna jag hann med! Jag måst hinna klart någon gång! Aja, nog om tråkiga skolan! Jag måste ju också fixa den perfekta outfiten tills julavslutningen, har ännu inte hittat något jag vill ha än men jag ska nog gå ner på stan någon dag och kolla om jag hittar något! Jag tänkte också färga håret någon eller några nyanser mörkare, jag tror det blir jättesnyggt till jul, nyår och avslutning! Nu ska jag kolla på ''halv åtta hos mig'' och ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
//Hanna

Lite bättre

Idag känner jag mig i alla fall lite bättre! Men jag mår lite illa fortfarande eftersom att jag inte åt så mycket mat under tiden jag var sjuk så har inte min matsäck hunnit ''vänja sig'' riktigt.. Men vi får hoppas på att det går över snart också! Annars har det varit en ganska normal skoldag för mig, förutom att det är väldigt många som är sjuka just nu.
//Hanna♥

Sjuk..

Idag kände jag mig ganska dålig, som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag ju fått någon form utav maginfluensa så jag har ont i magen och är illamående ibland.. Och jag kan nästan inte äta heller för den delen. Men imorrn ska jag dra mig till skolan igen, jag mår egentligen dåligt över att vara hemma eftersom jag vet att jag måste göra klart en sak i skolan! Måste verkligen göra klart det! Aja, nu ska jag ta det lugnt och bara vila..
//Hanna

Julmarknad

Idag eller igår kväll så fick jagfeber och mag ont och mådde inte alls bra.. Jag har fått någon form av maginfluensa, som gör att man får illamående, magont och feber.. Men febern har i alla fall gått över, men magont och lite illamående håller fortfarande i sig tyvärr. Men jag orkade ändå spendera dagen vid en julmarknad som ligger i Tidö slott som ligger jätte mysigt till! Det var jätte fina saker som såldes och det var också lite roliga gamla leksaker man kunde kolla på. Det jag fick med mig hem blev en godis-remm och en klubba i alla regnbågens färger! De var jätte goda men väldigt söta. Här får ni lite bilder från dagen!
Lite loppis
Ängel :)
Gulliga tomtar :D
Kotte..
Haha, ''pott fia''!
Är den inte vacker? XD
Pippi :D
Någon gammal leksak som jag tycker påminner om leksakerna
från kalle ankas jul!
Marsipan gris♥
Tidö slott♥
Fika :)
Klubban jag köpte♥

Mini shopping :)

Det blev endast lite shopping idag, en tröja och ett par byxor :D. Kanske visar upp det sen! Men annars har det varit en vanlig dag med mycket skratt som vanligt! Snart ska jag kolla på Lyxfällan och ha det allmänt mysigt♥. Ja, om inte annat så hörs vi imorrn antar jag.
//Hanna

Judo!

Idag på idrotten fick vi pröva på Judo, det var ganska svårt tycker jag faktiskt.. Fattade nada.. Men när vi sen skulle möta killarna så förlorade jag lätt, så svag som jag är så låg jag ju på marken och kunde inte alls ta mig upp..hehe. Haha, men det var ganska kul! Fast det är inget jag skulle vilja göra på fritiden direkt.
Nog om judo! Imorrn tänkte jag gå på stan och handla lite saker jag behöver♥. Någon som vill följa med?
//Hanna

Räknar matte..

Just nu sitter jag och räknar matten som behöver vara klart tills imorrn..Kul va? Men,men! Det är bara att börja räkna! Linnea var här idag och också ,vi lekte och hade kul med min lilla hund Alvin! Aja, nu måste jag räkna....
//Hanna

Vi lyckades komma in!

Haha vi lyckades faktiskt komma in på bion! Vi bara gick in som vanligt utan att hon ens frågade om legitimation, haha. Hoppas att vi kan komma in på fler, för jag har gott om gratis biljetter, säkert en 40 st... Det är helt galet vad mamma får av sitt jobb. Filmen var faktiskt bra och lite rolig faktiskt! Fast egentligen inte eftersom att det var ju ganska hemskt och äckliga saker som hände, men fnissiga som jag och Elsa kunde ju såklart inte hålla oss för skratt!
Imorrn är det skola, en vanlig dag helt enkelt!
Hörs imorrn!♥

Piranah

Ja, som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag ska ju på bio med min fina vän Elsa! Och vi ska se Piranah. Eller om vi nu kommer in, 15 år måste man egentligen vara. Jag är ju bara 13 år fast snart 14! Gud vad fail om vi inte kommer in..Haha
Men jag typ heelt säker på att vi inte kommer in.. :D

6 dec

Nu är jag hemma ifrån all tråkig matteo
ch annat.. Vi fick sluta tidigare, men vet dock inte varför. Det kom in någon tjej och sa det bara, vilket är bra! Och i kväll ska jag på bio, eller ja, om vi kommer in såklart. Filmen är ifrån 15 år så det är inte så säkert att vi kommer in, men vi kommer definitivt inte in om vi inte testar! Berättar mer om filmen sen!
Här får ni en jätte tråkig matte bild...
/Hanna


To my friends♥


Storhandlat + adventsfika

Nu har vi mat så att det räcker hela veckan tror jag! Och när vi kom hem efter storhandlandet så blev det ju såklart lite mysigt adventsfika♥ Det är ju så gott med lussebullar! Och det går ju så fort, det är redan andra advent. Så julen är bara runt hörnet! Här får ni några bilder från dagen♥
Här finns det gott om mat :D
Var bara tvungen att visa den här lilla söta mini-annanasen!♥
Andra advent ♥
mmm, lussebullar♥
//Hanna

Designen..

Som ni ser så har jag ändrat igen och det blev heelt stört... Vet inte hur jag ska fixa det. Det är så himla krångligt ju!

4 december

Idag under lunchen så var jag på en thai resturang, och åt en jättegod curry soppa, eller ska jag kalla det gryta? Aja den var i alla fall med ris till och helt underbar! Sen senare under dagen så gick vi hem till farmor och fikade lite, alltså lite allmänt mys bara♥. Nu ska jag inte göra något speciellt utan ta det lungt, okej lyssna på mysig julmusik då!
Nu får ni några bilder från dagen!
¨
Supergod kyckling curry!♥
Lite random bilder från farmor.. :D
Ja, väldigt intressant va? Hehe :D
P.s Visst är kameran bra på iphonen, för att vara en mobil liksom!
/Hanna♥

Ny design :)

Jag har ändrat min design igen, men förra gången blev jag inte helt 100% nöjd med den, men nu känns det faktiskt bra! Tycker att det blev enkelt och bra. Fast jag ska ändra några till saker först, jag säger till när allt är klart sen.
Kollade ju nyss på idol också! Jag tycker att Jay och Olle förtjänar att gå till finalen, enligt min åsikt! Vad tycker ni?
//Hanna♥

En liten önskelista, men den är inte klar än!


Kallt..

Usch, det är verkligen svinkallt ute! Jag tror det är runt -15 grader på dagen! Jag vill verkligen ha vår efter jul och nyår faktiskt.. Men!men!Det är bara att vänta.
Annars har inget speciellt hänt, är bara sugen på att gå på bio! Älskar det! Synd bara att alla de läskiga filmerna är från 15 år. Nu ska jag kolla vad det finns för filmer att kolla på.
Ses! ♥

RSS 2.0