Stan.

Ja, idag tänkte jag gå ner på stan och kolla lite på lite kläder och skor... Vet en sak som jag vill ha, och när jag verkligen vill ha något då VILL JAG HA DET!!! Ger mig aldrig heheh...
Senare ikväll ska jag bort lite, men annars händer det inget speciellt!
Kram <3

Ångest!

Hade matte prov idag och jag har en känsla av att det inte gick bra! ÅNGEST ATTACK!! Jag vill ju vara duktig i skolan liksom! Om jag inte får G kommer vet jag inte vad jag tar mig till...Usch jag vet att jag har gjort många fel. Jag vill göra om skiten nu! Fan vad jag hatar skolan ibland... Dessutom ska vi ha en jävla SO-redovisning imorrn också.
/Hanna

Ren och Fräsch♥

Nu sitter jag här och är alldeles ny duschad  och fräsch! Det är skönt att vara det tycker jag. I alla fall har jag bara haft en vanlig skoldag, men har tränat lite på att skjutsat Elsa på min cykel, hihi! Börjar att lära mig faktiskt, men har fortfarande mycket kvar att lära...
Funderar på att börja på Friskis & Svettis, måste börja röra på mig... Nån som kanske vill följa med i veckan? :D
Kram♥

Japp,idag blir det valpkurs med Alvin! Ska bli sådär eftersom det är gaaanska kallt ute.Alvin ska ha sitt täcke på sig, annars kommer han nog att frysa ihjäl. Tur att det är sista gången, jag menar det blir ju inte varmare och varmare direkt. Nu tycker jag att det är mer vinter än höst nästan eftersom att det snöade idag! Usch, kan vi inte ha höst lite till! Aja, vad ska man göra.
Kanske blir ett till inlägg innan vi åker
KRAM <3

Tillbaks igen!

Ja, vad ska man säga, jag har inte bloggat något alls på senaste tiden. Men skit samma, min blogg och mitt liv. Det går nämligen i perioder, ibland känner jag inte alls för att blogga och ibland känner jag för det. Men nu ska jag faktiskt hålla mig uppdaterad. Vare sig jag vill eller inte. Har precis tryckt i mig en massa kemikalier, alltså godis. Och ser ut som en stor fet säl just nu.  Jag känner mig så himla hälsosam.
Imorrn ska jag till mamma, men berättar mer om vad jag ska göra då.
Hörs senare ♥ , eller gör vi? Jo såklart ,vare sig jag vill eller inte!


Mobil-stulen....

Förlåt jag har inte uppdaterat på ett gaaanska långt tag, men jag har varit lite arg över att min mobil har blivit stulen..Alltså inte min iphone 4 för den har ju inte ens kommit än, utan min ''gamla'' då. Nu har jag inget att ringa med, och jag måste säga att en mobil är väldigt användbar märker jag nu. Den blev stulen när jag skulle äta lunch i skolan, då jag så klart ''råkade'' lämna den i fickan. Men jag tänkte ju också, vem skulle vilja ha den här gamla mobilen som är 2 år gammal om inte mer..Men det finns det tydligen. Så fuck off jävla snattare! Ursäkta mitt språk men är ju lite arg som sagt.
Kram ♥

Inte mycket bloggande här inte...

Alltså för det första ska vi inte börja snacka om min uppdatering jag har bara inte haft något speciellt att blogga om helt enkelt.. Men just nu är det Top Model som sänds i min TV. Men annars händer inget märkvärdigt förutom skolan då. Ska försöka att vara lite duktig med uppdateringen, alltså försöka göra ett inlägg om dagen. Men vi får väl se om jag kan hålla det, hihi! Jag kan också tillägga att jag handlat en del nya höstkläder som jag verkligen behövde!
kram ♥

RSS 2.0