som vanligt

Just nu sitter jag här som vanligt och lyssnar på musik med Alvins huvud på mitt ben, haha! Mysigt. Men funderar om jag ska ta ännu en liten längre promenad med honom nu när vädret ändå är så härligt. Jo det ska jag nog! Men han sover fortfarande så jag får vänta tills han vaknar..
Men just nu händer inget speciellt i veckan, lite tråkigt men ändå skönt. Det känns också bra att det är fredag imorrn!
Älskar fredagar.
Kram

lääängtar

Åhh jag kan inte vänta längre tills jag får min iphone 4! Det ska bli så kul att få en, men det tar ju några veckor innan den kommer eftersom att den är så populär, det är ju slut i lager nästan hela tiden...Men men! Det är bara att vänta. Idag ska jag inte göra något speciellt,men jag ville bara hålla mig liiiite uppdaterad i alla fall.
Och ni kanske undrar varför jag inte lägger in bilder på mig och min vardag, det beror på att min kamera är helt sjukt dålig och gammal, jag tycker att det egentligen är pinsamt att lägga upp en bild med dålig kvalitet så därför väntar jag tills jag får min iphone som säkert har myyyycket bättre kamera än min gamla dåliga!
Kramis <3

Höst

Alltså jag älskar sådana här höstdagar, speciellt när det är så fina färger på träden! Och sen älskar jag också när det är liksom lite frisk och kylig luft, man blir på mycket bättre humör.
Nu ska jag inte gör något speciellt, utan bara ta det lugnt! ♥
// H a n n a

vanlig dag typ.

Nu är jag äntligen (fast jag har varit hemma ett tag, men skit samma) hemma efter skola, en rolig eftermiddag med Linnéa och mathandling eller vad man ska kalla det! En härlig höstdag kan man kalla det. Men nu ska jag gå och lägga mig om ett tag, orkar aldrig gå upp och duscha kl. halv sju annars.... Men visst har jag skrivit ett roligt inlägg? Haha, gud vad jag är tråkig, nu måste jag sluta skriva innan ni börja klicka er vidare!
Kram <3

Skogen.

Hej! Nu har jag precis vaknat, hehe...Ja, ibland får man sova länge. Ska snart äta frukost också. Men i alla fall ska vi på valpkurs i dag kl.13, och då skulle vi tydligen vara ute i skogen och träna hundarna med långlina (alltså ett långt rep) så att de kan känna sig lite mer fria eller vad man ska säga! det ska bli kul, men vi får väl hoppas på ett behagligt väder bara...Annars kanske det inte är så kul längre!
Kraam ♥

Stan igen

Idag gick jag och Elsa igen på stan, och det var ju som vanligt galet och mycket folk! Och när det är det så blir jag inte på shopping humör.. Så jag har fortfarande inte köpt något än. Men, jag lovar att jag ska snart. Annars har det varit jättekul hos Elsa, vi åt god mat,godis, såg på Idol och hade det mysigt!
Jag måste nog göra en shopping lista på vad jag ska köpa, annars går man ju bara runt och kollar tycker jag, jag vet en sak jag behöver, tröjor, jag har nästan alltid dåligt med det! Så det ska jag nog försöka köpa mycket av. Just nu sitter jag här och lyssnar på Kylies Minogues nya skiva ''Aphrodite'' som jag tycker är jättebra, det är väldigt sköna och avslappnande låtar som samtidigt är lite poppiga! Och snart ska jag äta lite god kyckling i ugn, lite lördags mys helt enkelt!
Vad ska ni göra i kväll då ?

//Hanna

Hos elsa.

Nu sitter jag här hos elsa och vi ska snart äta mat om en stund! Vi var ju på stan idag och då kom sean banan kom dit och sjung ''skaka rumpaaa'' haha! Ska kanske skriva mer om det om imorgon, ska även på stan då också!
Nu ska vi mysa, och ta det lugnt!
Kram <3

Glad!

Jag blir så glad när nu skriver så fina kommentarer på min blogg! Ville bara att ni skulle veta det. Idag ska jag ju ner på stan som sagt med mina tjejer! Superkul! Nu har jag nyss ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och göra lite smått och gott innan vi träffas!
Ha det bra!
//Hanna

Stan.

Nu är jag hemma ifrån stan, där den nya gallerian ''Igor '' har öppnat, och jag måste säga att det blev jätte snyggt och fräscht med de alla nya affärerna! Gillade monki jätte mycket också, de hade jätte fina kläder, fast det blev ingen shopping idag, utan imorrn tänkte vi gå ner igen och shoppa,fika och ha det mysigt! Åhhh, jag tycker att det är så kul att gå med mina fina tjejer på stan! Det ska också bli spännande att smaka glassen ben & Jerry's kafét också! Och sen jag ska nog sova över hos Elsa imorrn också, det ska bli kul.
Jag måste också säga att det är jättekul att ni kommenterar, jag blir så himla glad då! Fortsätt gärna!
/h a n n a <3

In school

Nu sitter jag här i skolan, ska nog ha svenska snart tror jag, intressant va? Vi är i alla fall lediga imorrn så det blir ju skönt!
Efter skolan tänkte vi gå ner och kolla in den nya gallerian som jag skrev om i ett tidigare inlägg, det skulle bl.a finnas Monki och Ben & Jerry's!
Kram ♥

Alvin mys!

Åhh jag tycker att det är så härligt med höst! Speciellt när det är så här fint väder. Just nu sitter jag här med Alvin i knät och myser, älskar det! Och imorrn så öppnar den nya gallerian i stan, så tänkte dra ner på stan med mina finaste vänner efter skolan!
F**n imorrn är det också redovisning i skolan, på engelska dessutom!! Hoppas att det går bra...Men det handlar i alla fall om min fina lilla Alvin!
Älskar den här bilden så jag var bara tvungen att lägga upp den!
Här typ bara 5 veckor här, sjukt söt!

//H A N N A

Hemma idag

Jag är hemma idag ifrån skolan, jag är så himla förkyld! Men vi får väl hoppas att jag blir bättre i morgon istället! Nu har jag ätit lite frukost och tagit det lugnt...
hoppas ni mår bra!
//Hanna

IPHONE 4!!!

JAG HAR BESTÄLLT FREAKING IPHONE 4!!!! Åhhh jag är så himla glad! Kan knappt fatta det. Men jag behövde verkligen en ny mobil om man säger så, för min ''gamla'' är typ över 2 år! Tänk jag ska fååå den! Fast eftersom den är så populär så tar det nog några veckor tills jag får den, men ändå!
Min om några veckor!! ♥
//hanna

Förkyld....

Nej, jag har blivit förkyld! Det är så himla jobbigt att vara det tycker jag, speciellt när man är täppt i näsan som jag är just nu..Men jag har inte gjort så mycket, ätit lite mellis, gått ut med Alvin, ja som ni märker är det inte så intressanta saker. Känns skönt att vi i alla fall ska ha studiedag i veckan, så man kan kolla in den nya gallerian som snart ska öppna! Shoppa loss säger jag bara, för monki ska öppna!! Nej nu rinner både näsa och ögon, måste gå och snyta mig!
Bye ♥

skolan....

Usch nu är jag i skolan... Håller också på att bli förskyld känner jag, inte roligt.Men nu ska jag nog ha SO eller nåt snart , hörs!
Hanna ♥

regn.

Usch vad det regnar, det känns som söndag tycker jag.Inte gilla. Jag gillar höst men inte regn-höst utan soliga kyliga höstdagar med färgglada träd. Sen kan det visst få regna på kvällen när man sitter och kollar på film och har det mysigt. Jag gilla!
Kramar ♥

Duktig?

Haha, känner mig lite duktig när jag har fixat min design alldeles själv *hihi*. Fast visst är jag duktig?
//hannaaa <3<3


Börjar förstå liite...

Nu har jag äntligen börjat förstå lite med design och så, men det är fortfarande lite jobbigt tycker jag, men det ska bli bra, håller fortfarande på att experimenterar så bli inte förvånade över något konstigt. Nej nu måste jag fortsättaa!
Kram <3

Design..

Jag har ännu inte hunnit att fixa blogg designen, men det är bara att ignorera! Det ska snart bli ändring jag lovar, men bli inte förvånade om det ser konstigt ut, då är det bara jag som testar lite här och där!
sköt om er! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0