Lucky star

Förlåt för den lilla bloggpausen som uteblev igår, men det blev lite sent och så. Men nu är jag tillbaks!


Så, tjenare mina vänner. Är väldigt lycklig nu. Vi har nämligen hittat asbra biljetter till my best friend Saga! Alltså hon bor ju i Spanien, så då blir det ju lite semester på köpet! Datumet blir den 1 maj till 8 maj! Vi har letat som galningar efter bra och billiga biljetter, så äntligen, äntligen säger jag bara! Är så glad, det går inte att beskriva med ord. Nu ska jag bara ta lite mellis och fortsätta med mitt NO-jobb som ska vara klart tills imorrn! Vi höres ♥

//Hanna

Black Swan

Åh vilken bra film, en väldigt annorlunda och nytänkande film. Superkul att se med andra ord. Den var verkligen psykologisk och spännande, man höll handen för ögonen några gånger. Vilket innebär en väldigt bra film i mina ögon! Nu ska jag fortsätta att kolla på Desperate Houswives som jag fullkomligt älskar! Om ni vill se en bra film, titta på den nu med en gång! Rekommenderar den starkt alltså!
Jag tycker att hon var så jäkla cool alltså! Snygg sminkning♥


//Hanna

Efter sol kommer regn

Har precis cyklat hem. Ska väl följa min rutin, äta mellis. Sen blir det väl bara gammalt hederligt chill i det här tråkiga vädret. Jag och tjejerna ska antagligen gå och se på Black Swan ikväll, jag bara älskar att göra spontana saker! Jag vet inte vad det är men det är bara så härligt på något sätt.. Dessutom gillar jag att gå på bio på vardagar när det är sent på kvällen, det är bara för mysigt enligt mig. Och godis till det såklart! Annars blir det ju ingen bio, eller hur?


Nu kurrar det i magen, alltså mellistime! Bloggar senare, puss & kram!

//Hanna

I'm full, really full. (Inte full, mätt haha)

Gud det är pinsamt så mycket jag har ätit, jag har nog ärvt det av pappa. Äter hur mycket som helst, men blir ändå hungrig på typ 1 tim. Helt sjukt. Jag har kan äta verkligen jättemycket, pinsamt mycket. Ni skulle tro att jag var ett fetto om ni såg mig, haha. Har snabb förbränning, vilket är bra! Men nu är jag mätt i alla fall. Så nu ska jag bänka mig framför TV'n och kolla på Trinny & Susanna stylar om sverige, eller något i den stilen. Älskar deras program! Kul att dem är tillbaks, dessutom i mobbade Sverige liksom?! Haha. Vi hörs imorrn. ♥
Jag just nu, *skämtåsido*, haha!



Puss & Kram! ♥ //Hanna

Inte riktigt än

Nu är det snart dags att sätta vinterjackan på vinden och istället införskaffa sig en ny vårjacka! Men jag vill inte riktigt säga att det är vår än, jag tycker fortfarande att kylan håller i sig på natten och morgonen. Men här i april brukar det släppa och bli allt mer varmare, temperaturen brukar bli två-siffrig då också! Men nog om vädret nu..
Har precis kommit hem, käkat glass och kollat runt lite på internet. Idag (i skolan) så fortsatte vi lite med våran musikal som kommer att utspela sig i maj månad. Vi (eller de som valt att dansa och skådespela) fick börja lite med koreografin som just nu känns jätte svår, men som säkert kommer att vara hur lätt som helst sen. Vi ska dansa till Michael Jacksons ''They don't care about us'' som passar alldeles utmärkt ihop med den dansen! Det kommer nog att bli jättebra tror jag.
Ikväll blir det de gamla vanliga rutinen på måndagar, spinning det vill säga. Ska bli skönt att träna bort allt onödigt som jag har tryckt i mig från helgen! Nej men.. Typ, haha. Ha't så bra!
//Hanna

Pain

Åhh har en fruktansvärd växtvärk i ena benet, usch vad ont det gör! Fast det som är bra det är ju att jag växer i alla fall! Vill ju bli längre, senast jag mätte mig var jag bara 1,67 cm. Men mamma är bara 1,65 så jag är i alla fall längre än henne! Höhö, nej men back to real life nu. Ska nog flytta mig till soffan ikväll och kolla på det som finns. Bloggar imorrn! Puss & Kram ♥
//Hanna

Friends is life

Hej hej! Elsa var nyss på besök här hos mig, kul kul var det! Trevligt med lite sällskap en tråkig söndag liksom.
Det som nu har förstört hela söndagen är vår idiotiska granne som klagar över allting, jag blir så jävla förbannad! Nu är mamma jätteledsen, hon tycker att det är jättejobbigt och vi letar faktiskt lägenheter, så jobbigt är det! Mamma mår dåligt av det så vi kan liksom inte bo kvar här, och man tycker ju att man inte ska behöva flytta för en sådan här sak men han har liksom ett problem, typ en psykisk störning eller nåt för han är så jävla otrevlig så det är inte sant. Ahh, orkar inte prata om det här mer för han är bara en idiot. Det kan vi liksom konstatera nu.
//Hanna

Last night

Kvällen igår var väldigt underhållande med mycket skratt, lekar,chips & godis som vi moffade i oss rejält med. Vi blev så mätta av allt godis och chips att vi inte orkade efterrätten.. Men vi satt och snackade lite tjej snack istället medan de andra åt glass och maräng, haha! Men gårdagen har varit helt perfekt som avslut på en lördag i alla fall! Och min utstyrsel blev verkligen jättelyckad, jag såg faktsikt ut som en liten Madonna, haha.
Nu får ni några bilder!
Madonna och hippien!

Men allvarligt, visst ser man en liten ''Madonna på 80-talet'' i mig? :D

Det här moffade jag i mig rejält igår alltså..♥


Kram! //Hanna

What a night..

Vilken kväll det var igår, berättar mer senare eftersom att jag ska iväg nu på förmiddagen så jag hinner inte blogga nu. Men vi hörs senare då! Puss & kram!♥
//Hanna

Burning up

Tjenis penis everyone! *skämtåsido* Haha! Nej men jag är bara allmänt lycklig nu. Allt bara rullar på.För bra för att vara sant som man brukar säga. Ska möta tjejerna vid 3, så länge sitter jag här hemma och laddar ner ball musik från Madonna, skulle vara schyst att lyssna på henne medans man klär ut sig till henne! Älskar att dunka hög musik av Madonna!
Men har ju som sagt ätit nere på stan med pappa, det blev spicy hot och maten var fantastiskt god.Tog en röd curry kyckling som var lagom stark, smakrik, mycket kyckling, ja vi kan väl säga såhär, jag såg lite smått gravid ut när portionen var uppäten... haha, ja det är sant. Men jag blir ändå hungrig på en timme konstigt nog, det har alltid varit så, hur mycket jag än har ätit! Det försvinner lika fort som det kommer in, haha.. Nej nu ska jag sluta skriva och lägga in en bild på käket istället!
//Hanna

My inspiration for tonight


Rise and shine

Har nyss fått i mig lite frukost. Vaknade rätt tidigt idag pigg som en mört! Skönt med en solig dag, efter regn kommer ju sol. Så är det alltid. Jag ska nog ta en dusch nu innan jag och pappa drar ner på stan för att äta lunch. Ska även träffa tjejerna på stan för att köpa en liten present till festen ikväll! Ruligt,ruligt. Nej nu kallar duschen på mig, vi höres!
©Stylishhanna
//Hanna

Jag kan inte göra annat en le.

The queen of soul Aretha Franklin spelas i lurarna och jag njuter verkligen av den helt otroligt vackra rösten hon har. Två ord, skön musik. Men annars så är jag mätt och belåten av dagens middag.
Jag har förresten ångrat mig, jag stannar nog hos pappa ändå. Jag svängde förbi mamma och plockade upp lite smått & gott som behövs till festen imorgon hos Maria & Katarina. Jag kan lite kort och gott berätta att jag har klippt lite smått hit och dit för att få den mest liknade ''Madonna på 80-talet'' looken, och jag måste nog medge att det verkligen blir bättre än vad jag trodde att det skulle bli! Skönt det, för jag fick liten smula panik när jag inte hade en endaste aning om vad eller vilka kläder jag skulle kunna använda mig av. Men sen fick jag idén 80-tal,eller ja, typ hälften av alla tjejer skulle ju vara det så då ändrade jag mig till madonna på 80-tal istället! Det kanske inte blir så likt just madonna men man ser nog vart inspiration kommer ifrån i alla fall. När looken är fulländad med alla accessoarer, smink och hår kommer nog resultatet bli rätt bra tror jag! Jag känner på mig att det kommer att bli en riktigt ball fest imorrn! Kameran ska vara med, det lovar jag.♥
Ha en trevlig kväll nu♥
Tog bara någon bild för att inlägget inte skulle bli allt för tråkigt!♥ Visst är han söt?♥


//Hanna

En dag ur livet.

Hej. Har varit hemma ett tag nu och kollat lite på en viss utstyrsel som jag troligtvis kommer att bära på lördag, ska nämligen på en liten fest där man ska klä ut sig. Jag har nog bestämt mig, det får bli en sorts ''Madonna på 80-talet'' look av något slag. Tänkte köra med läppstift, tight högmidjad kjol, en topp som är knuten i midjan där magen syns lite och en kavaj över det. Och strumpbyxor såklart! Och givetvis en snygg sminkning + hårfrisyr, men jag är för lat föra att berätta allt i detalj. En del saker ligger hos mamma som jag tänkte använda, så jag drar nog dit på lördag redan. Orkar verkligen inte åka och hämta allt fram och tillbaka så det är väl lika bra att åka hem till mamma på en gång.
Men nu ska jag bara surfa runt lite här på internet och bara chilla med livet. PUSS♥
Vadå? Tycker du att det är kul med matte sista lektionen eller? ^^


//Hanna

TV

Sveriges Mästerkock står på TV-tablån ikväll så jag ska dra mig mot TVn tänkte jag. Godnatt så hörs vi imorrn alla!♥

Magnificent

Underbar dag det har varit idag, det måste man verkligen säga alltså. Älskar att luncha med er tjejer! Trevligt är nog det enda ord jag behöver för att beskriva denna dag. God mat, ben&jerry och shopping! Behöver jag säga mer?Nej jag tror inte det faktiskt! Och nu blev det väldigt vårigt väder märker jag, på förmiddagen var det ju lite molnigt men nu spricker det upp verkar det som. Vilket är väldigt bra! Värmen verkar också stanna, fast det ska tydligen bli kallare snart, men det tillhör ju våren, växlande väder hit och dit. Eller hur?

Nu ska tiden spenderas med läxan tills imorrn, kanske inte det roligt men.. Det måste ju tyvärr göras.
Min lunch! Grillad med kyckling,mozzarella, kyckling och pesto♥



Och fikat talar ju för sig själv helt enkelt 







Fina tjejer!♥



//Hanna

Waked up with sun in my face

Godmorgon! Vaknade kring 9-snåret och har stoppat i mig lite frukost. Så nu sitter jag här parkerad i sängen och lyssnar på lite skön musik från madonna, hennes gamla musik är för klockren alltså. Jag ska väl ta en skön dusch snart och sen blir det lunch-time med tjejorna! trevligt, trevligt! Puss♥
Vackra tjejer där alltså♥


//Hanna

Godnatt små läsare

Nu- Desperate Houswives ♥Love it♥
haha, en gammal bild där♥

Finare vänner kan man inte ha, älskar er!!

Vet inte vad jag skulle göra utan er, jag skulle inte klara mig!
Så kul som vi har tillsammans går inte att beskriva,
så mycket vi har skratta.
Jag kan inte ha bättre vänner.
Jag kan inte beskriva er med ord.
Ni är allt, jag är ingen utan er♥


p.s det var lite svårt att hitta en bra bild, men vi hade ju så kul här så jag tyckte att det passade!♥
//Hanna

I think it's called spring.

Nu verkar våren äntligen klistra sig fast på riktigt, och det gör mig väldigt glad. Dock så skulle det tyvärr dra in kall luft snart, men ändå, det kan ju inte vara kallt hur länge som helst! Jag menar, solen kommer ju närmre och närmre för varje dag som går. Så det är inte så troligt att vintern slår till igen, men det kan ju dock komma lite snö i april när det växlar hit och dit hela tiden, men ändå, det smälter nog bort rätt hastigt skulle jag tro. Nog om väder nu!
Imorrn är det studiedag och det känns toppen! Det är härligt att vara ledig ibland. Inte sant? För att ta vara på min ledighet så blir det en mysig lunch på stan med tjejerna imorrn! Fast vart och när är inte riktigt uppskrivet än, men det fixar vi nog. Vi vet i alla fall att vi vill äta på ett mysigt och lugnt ställe, men när det är lunch tider så är det nog troligtvis inte så lätt att hitta ett lugnt ställe dirket.. Men vi får väl utgå ifrån maten istället då!
Nu ska det smaka bra med lite kvälls mat som nog är klar vilken minut som helst! Hungrig tjej här! Kram ♥
haha, någon bild bara♥

Mellis+Träning

Rubriken säger väl det mesta. Jag sitter och laddar med mycket mellis här inför dagens träningspass med elsa och linnea. Är rätt hungrig idag känner jag. Så ja, vad mer kan jag säga.. Har inte så mycket att berätta så det får bli ett mini-inlägg helt enkelt! Se ya. PUSS
//Hanna

shoppat

Hello. Kom hem för ca. 1 tim sedan då jag också kände doften av nybakad morotskaka innanför dörren. Delikat!. Vi hade en hel del morötter att göra av med, så ja, varför inte?
Idag lyckades jag hitta något i alla fall, igår visste jag inte riktigt vad jag var ute efter men när jag väl gör det så blir det shopping till 100%. Vilket jag gjorde idag det vill säga. Köpte lite trosor, byxor,tröjor och pilot solisar! Jag passar allra bäst i just pilot, inte för att skryta men jag blir skitsnygg i dem tycker jag ^^


(det ser lite ut som att jag är arg, men det bara skugga från mitt hår,hehe.)


//Hanna


Orkar inte skriva en rubrik

Hej. Jag har inte orkat blogga så mycket den senaste tiden, men det får man ibland! Nu ska jag äta lunch ocg sedan ska jag ner på stan ännu en gång, jag lyckades inte hitta något igår :( Vi hörs senare!
//Hanna

Homemade pizza

Godmorgon! Äntligen så fick man öppna ögen i ett ljust och soligt rum igen, så härligt! Jag tänkte bara visa lite snabbt pizzan som vi gjorde igår, den vart hur god som helst. Jag tog räkor och champinjoner medans mamma fick lägga de hon ville ha på andra sidan. B.la fettsnål ost, mammor alltså.. Men hur som helst så vart den otroligt god eftersom att vi inte snålade med vitlöken så mycket, det gjorde verkligen resultat kan jag nog lugnt säga. Ett bra tips om man vill ha en lyckad pizza! Det går inte att misslyckas med vitlök. Annars så drar jag ner på stan en sväng idag. Är inte riktigt säker på vad jag ska köpa men tröjor, tröjor det behöver jag alltid! Det har gått alldeles för länge sedan min garderob blev uppdaterad.. Men det ändrar vi på idag! Puss & Kram ♥
mmm..bomb med mozzarella♥

//Hanna

Teater.

Idag har det minst sagt varit en väldigt speciell dag. För det första så började vi kl.10 (gud så skönt det var) och för det andra så fick jag+ några till tjejer och killar i klassen, även parallellklassen också, spela teater! Alltså jag kan kort och gott berätta att vi ska göra en musikal med temat ''Mod'' som ska spelas upp i maj månad. Och man fick välja lite saker man ville göra, t.ex skådespela, stylist, rekvisita, ja sådana saker som tillhör en musikal helt enkelt. Och då valde jag, helt improviserat, skådespeleri.. Jag har ingen aning om varför jag tog det men jag ville bara testa något nytt typ.. Så idag fick vi ett litet smakprov på hur det är att spela teater. Vi fick komma på en scen som vi kanske sen kan utveckla och regissera som sedan kanske kan användas i musikalen.Vi delades in i två grupper och sedan fick vi helt enkelt komma på en scen som har med mod att göra. Det var ganska kul ändå men jag tycker att det var ganska svårt att komma på en scen, med personer man inte känner, på enbart tio minuter(!!). Så vi kom på allt typ de sista fem minuterna, så vi var liksom inte helt hundra på vad och hur vi skulle skulle spela upp. Vi fick improvisera lite, så mycket kan jag väl säga. Och när killarna hade kommit på något så höll vi inte med, så då blev det liksom lite ''a, men då kan ju ni komma på något bättre då ni som vet''.. Så nu kanske ni förstår vad vi var tvugna att försöka koka ihop något med.. Inte det lättaste med andra ord. Men det var ändå ganska kul på något vis! Jag märker att det blev ett väldigt långt inlägg, så därför ska jag inte uttråka er med andra onödiga meningar. Puss & kram! Bloggar senare♥

Homework för hela slanten

Nu är det bara en sak jag ska göra, läxor, läxor och ännu mer läxor! Jag har både franska och en massa NO-uppgifer som ska vara klart tills imorrn. Inte kul. Men det måste tyvärr göras. Men med bra musik i bakgrunden gör saken lite bättre i alla fall. Så jag får nog skippa träningen ikväll om jag vill hinna göra klart allt. Nu måste jag sätta igång innan det blir försent! Puss & Kram♥
//Hanna

YES YES YES!

Nu är jag verkligen lycklig! Varför? DESPERAT HUOSWIVES börjar ikväll! Fan vad bra, älskar den serien. Är en av de enda serierna jag följer faktiskt. Love it♥ kl.9 på kanal fem förresten! Puss & Kramis
//Hanna

The sun makes everyone happy.

Ännu en solig dag har passerat, eller det är ju fortfarande soligt men ändå! Dagarna bara springer förbi känns det som.. Snart är det vår verkligen, fast kylan och snön har inte riktigt gått sin väg än, men snart så. Jag kände nyss när jag var ute med Alvin på en promenad att det inte riktigt är tillräckligt ''varmt'' för att kunna gå utan mössa och vantar. Men det ändras nog snart på ett kick! Eller vad tror ni? Men nu ska ingenting speciellt hända för min del så.. Puss! ♥
//Hanna

I almost forgot!

Justja! Glömde ju nästan att visa resultatet på hårfärgen. Så här kommer det.
Före:
Lite halvtaskig bild på mig, jag vet..

Efter! Är riktigt nöjd!

Använde mig av denna hårfärg.♥


//Hanna


Spring is almost here

Nu känns det verkligen som att våren är runt hörnet alltså! Jag SVETTADES både hem och från skolan idag! Det är ganska ovanligt.. Men i alla fall så har jag nyss proppat i mig en massa nudlar så nu klarar jag mig nog tills ikväll då jag tillsammans med Elsa ska gå på ett spinning pass! Eller ja, det brukar vi nuförtiden göra varje måndag men i alla fall! Skönt med träning ;) Nu ska jag bara surfa vidare på internet lite, vi hörs senare ♥
//Hanna

Solsidan

Har nyss tittat på solsidan och målat naglarna, fan vilket jobbigt avsnitt alltså! Så jäkla pinsamt.. Aja, har ju som sagt färgat håret, men jag hinner nog inte lägga upp bilder på det eftersom att det inte har torkat än.. Men jag gör det imorrn istället! Puss & Godnatt♥
//Hanna

Snödroppar

Finns inga ord, så mycket kan jag säga♥


//Hanna

Vårtecken!

Hejsan! Det har varit lite taskigt med inlägg den senaste veckan, jag vet. Men ska försöka göra det lite bättre nu med det här inlägget! Har nyss moffat i mig två små semlor som var underbart goda, men byxorna är nu uppknäppta och magen ser lite smått gravid ut, haha! Men annars så befinner jag mig hos mamma denna vecka, vilket innebär att jag har tillgång till kamera också! Systemkamera dessutom.. Och för en stund sedan så gick vi en rätt lång promenad med Alvin och gissa vad vi såg? SNÖDROPPAR!! Gladast till tusen, och vi såg också en början till krokusar! Gud vilka vår tecken. Snödropparna var faktiskt här utanför, vid gården! Så jag tror att jag ska springa ut och knäppa en bild så att ni också får se.
Tänkte färga håret idag också, jag saknar mitt mörka hår som jag hade i december-januari, det passade mig jäkligt bra alltså! Och nu tänker jag använda mig av riktigt hårfärg, förra gången så tog jag bara intensivtoning. Det fanns dock inte samma färg i permanent hårfärg så vi köpte en annan, men det blir nog snyggt det med skulle jag tro. Kan kanske köra en ''före'' och ''efter'' om ni vill? Nej men nu ska jag springa ut och knäppa lite bilder, vi hörs snart! ♥
mumsigt!♥

Take a walk in this sunny saturday

Hej. Har nyss tagit en promenad i det soliga och någorlunda ''varma'' vädret, riktigt skönt var det! Kände att det behövdes. Snart ska vi äta lunch och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Men jag känner att jag inte vill göra något speciellt idag faktiskt, jag är ganska trött så det blir väl lite chill antar jag. Och ikväll är det ju melodifestivalen, men ärligt talat så tycker jag inte alls att det har varit något bra det här året, så jag har inte hängt med alls! Det börjar faktiskt att bli ganska uttjatat tycker jag. Ha en skön lördag nu!
//Hanna

Äventyrsbad

Nu är jag hemma efter en lång dag på Gustavsvik! Kul har vi haft med alla kanor hit och dit och huller om buller. Barnsligt kul har det varit. Dock så var det en del killar som var ganska jobbiga på bussen, orsak? Vi hade godis= alla blir snälla och roliga, typ. Det är verkligen så! Så nu är jag väldigt trött och ska nog bara vila hela kvällen tror jag! Hörs senare.
//Hanna

Ben&Jerry's

Sitter bredvid en Ben&Jerry's burk och smaskar i mig lite smått & gott! Jäklar vad gott det är alltså! Och när man väl har börjat går det inte att sluta, you know.. ^^ haha. Nej, men jag ska åtminstone försöka att  inte äta upp hela burken! Så nu vet ni vad som försiggår hos mig! Har inte så mycket mer att säga förutom att jag tillsammans med några i min klass och skola ska till Gustavsvik imorrn, kul kul! Inte många rader här inte men less is more som man brukar säga..  Kram kram!
//Hanna

Idrott

Kom nyss hem från idrotten i skolan. Mår ganska bra förutom att mitt huvud värker som en blixt ner i pannan.. Hatar att ha ont i huvudet! Blir på ännu dåligare humör nu när det är sånt här piss-väder rent ut sagt, fast det smälter så det gör mig lite gladare i alla fall! Men nu ska jag vila och hoppas på att huvudvärken går sin väg. Puss
//Hanna

Våren

Våren. Den borde väl ändå vara ganska nära nu? Det är känslan jag har fått från de senaste dagarna som gått. Snön smälter. Solen tittar fram allt oftare. Fåglarna kvittrar oerhört mycket. Knoppar syns på träden. Vad mer tyder på att våren snart ska komma? För varje dag som går så blir det allt ljusare och ljusare och det har blivit plusgrader på dagen och även ibland på natten. Jag tycker nästan att världens bästa känsla är när det är ljust och soligt när man vaknar, så himla härligt! Men också när det är ljust på kvällen, mitt humör är alltid på topp då! Och snön tynar nu bort lite för varje dag som passerar märker jag, ännu ett tecken! Och jag märker att mitt humör stiger allt mer åt det ljusare hållet nu när våren verkar ta sin plats! Jag blir liksom lyckligare. Och jag kan nästan säga att jag var deprimerad under den riktigt kalla vintern där vid jan-feb, men det tror jag alla är under vintern. Det är galet så mycket jag tänker på våren och sommaren, det är nästan det enda jag tänker på och är det jag har tänkt på under hela jäkla vintern! Så nu är jag bara jäkligt glad att våren börjar visa vart skåpet ska stå! Åh, jag längtar, jag längtar så oerhört mycket efter den ''riktiga'' våren, det går inte att förklara med ord. Men nu verkar det bli allt mer vår för varje vecka som går, eller vad säger ni? Är våren lika efterlängtad för er?
'
Längtar så in i vassen till de här blommorna börjar krypa fram! ↑


//Hanna

Could it be better?

Vilken perfekt dag. Sol. Molnfritt. Skolgång till endast halv tolv. Efter den korta skolgången så väntade något ännu bättre. Vi (jag,linnea,elsa) gick nämligen ner på stan för att luncha och fika. Lunchen blev på Vivaldi där vi också bestämde oss för att ta med oss maten och sätta oss ute i solen istället! Resultatet? Det var ganska kallt och blåsigt, men när det väl var vindstilla så kände man faktiskt värmen från solen! Härligt. Efter den otroligt goda salladen så gick vi runt lite på stan, mest second hand butiker faktiskt. Gud så mycket snygga och unika saker man kan hitta, är förälskad. Äntligen kan man få vara ensam om sina kläder. Efter det så ville vi ha något fika också men eftersom att vi inte var så sugna på att ''äta något'' så tog vi istället flytande vätska! Det där lät inte speciellt fräscht men det var det kan jag säga. Jag tog en super mumsig hälso smoothie från squeezed up medans Elsa och Linnea tog en varsin iste!Jag har dock inga bilder att bjuda på nu när kameran befinner sig hos mamma.. Gott och svalkande var det iaf även fast det var lite kallt och blåsigt att sitta ute, men med solens värme så gick det någorlunda bättre. Så jag hoppas att man har fått lite färg från solens strålar i alla fall! Det var min dag, fast den inte slut än, men det väntas inte något speciellt roligt just nu så jag tycker att vi hörs senare! Kraam♥

Back to school

Nu är det som vanligt igen, skola det vill säga. Och det känns väl sådär, men vad ska man göra. Och jag orkar verkligen inte lägga upp bilder på mina fynd så vi får skippa det helt enkelt, dessutom så befinner sig systemkameran hos mamma just nu.. Inte bra med andra ord! Har ju dock min iphone 4 som jag nog kan ta bilder med så länge, kanske inte det bästa men bättre det än ingenting alls! Så nu ska jag ladda med mellis inför kvällens spinning pass med Elsa som gör mig sällskap också. Passet kommer nog att krama svetten ur oss som vanligt men det tyder på bra träning! Dessutom så kanske det går något bättre nu när jag har hållit på ett tag. Vi får väl hoppas.
//Hanna

H O M E

Åt nyss lite pannkakor här hemma med sylt och grädde till, barnsligt gott med andra ord! Tycker att jag förtjänar det så mycket som jag har gått idag, närmare 3 km om inte mer.. Känner mig duktigt, fast man vill ju inte sitta inne nu i det underbara vädret. Våren måste vara runt hörnet nu känns det som, fast det är ju fortfarande mars så man vet ju aldrig.. Kylan biter fortfarande om nätterna tyvärr. Men på dagen tinar det upp rätt mycket nu har jag märkt, synd bara att det blir isbana efter natten gång! Vi ska nog gå ut igen om en stund, sen ska vi också göra i ordning lite semlor också, gott gott! Det är ju självaste fettisdagen på tisdag. Men senare ikväll så tar jag med mig mitt pick och pack och drar till pappa och spenderar veckan där! Puss och kram!
//Hanna

Vårväder eller vad?

Vilket otroligt vackert väder det är idag! Skönt att skiten smälter tycker jag, men det kommer nog, som vanligt börja snöa igen.. Det är alltid så. Aldrig kan man få som man vill. Jag är i alla fall hemma från stan med mamma, vi åt lite lunch och fikade. Och såklart så brände jag lite pengar på kläder, höhö.. Men tyvärr så har jag inte tillgång till någon kamera så jag får visa mina fynd imorrn istället!
//Hanna

chill

Tråkigt och långsamt är ord som kan beskriva min dag idag. Jag har knappt gjort någonting förutom att spendera den mesta av min tid framför solsidan, som är väldigt bra iof men ändå.. Men för att det inte ska bli för långtråkigt så åker vi till Peter ikväll och spenderar helgen där helt enkelt. Så nu ska jag inte uttråka er för mycket med onödiga rader, istället så tycker jag att vi hörs någon annan gång! Möjligtvis kanske ikväll, om inte annat!
//Hanna

Springday

Jag har varit hemma ett bra tag nu och tänkte bara att jag skulle skriva lite om dagen! Jag rullade ner på stan vid kl2 och sedan så fikade jag tillsammans med Linnea,Elsa och Saga på Espressohouse. Jag Elsa och Saga tog en varsin Chailatte medans Linnea tog en panini och en Mudcake som vi sedan delade på för att ja, man blir ju ganska mätt! Efter mätta magar traskade vi vidare på stan och kikade in lite här och där i lite olika affärer, i det OTROLIGT vackra vädret! Ni måste nog hålla med om att det känndes som vår alltså! SVERIGE SMÄLTER och gissa vem som är glad!? JAAG! Haha, lite damp där men.. Ja.. Anyways så är det kväll nu och vi har, för inte så länge sedan käkat kvällsmat och snart tänkte vi gå och handla lite smått & gott som behövs! Har inte så mycket mer att säga så vi hörs! ♥
Snygga tjejer där alltså♥
//Hanna

Vår?

Herregud, jag kollade nyss på termometern, den visade hela +7° grader och sol! Kan det bli bättre?! Våren som har varit väldigt efterlängtad är kanske äntligen här? Jag njuter till 100% i alla fall!
DET SMÄLTER!!! hyper tjej här!!♥
//Hanna

Pictures of yesterday

Hemma från en långpromenad med Alvino sitter jag nu här och laddar upp bilder från stugan. Inte många bilder blev det men så får det bli, nu tycker jag att vi låter bilderna tala istället! Kram ;)
Härligt med en solig dag!
Gud så gott, men ack så onyttigt!
//Hanna

Stugan!

Hej på er! Jag var så trött igår att jag inte orkade blogga igår så det fixar vi idag istället. I stugan har det i alla fall varit hur mysigt som helst. Vi har spenderat den största tiden utomhus där vi gick promenader och solade lite när det var så fint väder ute, men tyvärr så var vi ganska mycket inne första dagen då det var ganska kallt och grått ute.. Men när det är så fint väder så vill man verkligen inte spendera dagen framför TVn! Inte sant? Annars så har vi värmt oss framför brasan och ätit god mat eller myst med andra ord.♥ Idag blir det fika på stan med Saga och Elsa, kulkul!♥ Nu måste jag gå ut med Alvin, han är ganska jobbig nu märker jag! Vi hörs.
P.s Bilder kommer snart!
//Hanna

Hej då, vi hörs på onsdag!

Kommer att vara borta nu på tisdag-onsdag, så vi hörs sen! Bye♥
//Hanna

RSS 2.0