Rolig helg!

Förlår för usel uppdatering men jag har inte orkat uppdatera eftersom att jag har haft fullt upp! Det har varit stan,disco,shopping,fika,kompisar och mycket mer... Just nu håller jag på att tvätta, vi har ju studie dag men jag hade hellre gjort något annat.Vill inte tvätta, det är sååå tråkigt!!

Tomteskum och idol!

Måste först bara säga att jag är riktigt stolt över Olle ikväll, jäklar vilka bra framträdande han hade alltså! Han var verkligen bäst i kväll tycker jag. Och till idol kvällen blev det också en del tomteskum som vräktes ner i min mage haha! Det är ju så gott att man inte kan sluta äta..
Imorrn ska jag också gå på disco! Riktigt kul ska det bli.
KRAM <3

Behöver egentligen jobba...

Ja, egentligen så ska jag börja jobba men som vanligt så måste man ju ta en ''liten'' titt på facebook.. Men nu måste jag faktiskt börja göra klart mitt arbete eftersom att jag ska redovisa det imorrn! Annars har dagen varit helt vanlig. Fast jag tycker att det är så skönt att det är fredag imorrn, längtar alltid tills fredagar!
Nej,nu måste jag verkligen börja jobba så att jag hinner!
/Hanna

Burrr...

Fy vad kallt det var ute när jag var ute med Alvin! Usch, mitt ansikte blev alldeles stelt, haha. Men nu ska jag äta lite adventskaka, det är ungefär som lussebullar fast man lägger ut degen i en långpanna och sen lägger man lite smör,socker och hasselnötter ovanpå! Faktiskt väldigt gott. Det blir lite salt, men ändå sött på något sätt.Svårt att beskriva, men gott är det!

Snart börjar Desperet Houswives(stavning?) så det ska jag kolla på snart. Älskar det, det är spännande men ändå roligt!
Godnatt på er! ♥

F-R-U-S-T-R-E-R-A-D

Alltså som i det tidigare inlägget så skrev jag om den där kollektionen med Lanvin. Och jag skulle köpa den där T-shirten,MEN när jag skulle kolla om det gick och köpa den så stod det bara typ ''det är fullt, försök igen'' eller nåt i den stilen! Jag hade inte ens en chans att få köpa något alls för nu är allt slutsålt! Jag vill ju så gärna ha den liksom! Vi får i alla fall hoppas att dom får in mer på lagret.
//Hanna

Harry Potter och dödsrelikerna.

För en stund sedan så var jag och mina kompisar (ni vet vilka ni är!) och såg den nya Harry Potter filmen, och jag måste säga att den var jätte bra och definitivt spännande! Kan inte vänta tills del 2 kommer ut.Men det är ganska långt kvar eftersom att den kommer ut i sommar...

Men i alla fall, orka prata om Harry Potter nu när den nya Lanvin kollektionen kommer ut imorgon! Åhh, jag vill verkligen ha något! Funderar över en T-shirt som ser jättecool ut! Men det som är dåligt är att den släpps kl.08.00 imorrn-alltså när jag ska till skolan.... Vet inte hur jag ska lösa det men vi får väl se.
Visst är den snygg!

Sleeepover!

Kom hem för ett tag sedan från sleepovern hos Elsa! Har haft det jättekul!Igår var det mycket drama på tågstationen, men jag orkar inte berätta vad för ni vet säker vad jag menar!Men idag i alla fall vi tillbringade nästan hela dagen vid datorn, så imorrn ska jag försöka att inte sitta så mycket! Förlåt för att jag inte har så mycket bilder i min blogg men om jag får en ny kamera ska jag verkligen utnyttja den, jag lovar!
Och nu är det ju inte alls så långt kvar tills julavslutningen så jag sitter ju redan och planerar om vad jag ska ha på mig! Det är så himla typsikt mig! Har ännu inte hittat någon men fundera lite över en snygg kjol från H&Ms nya kollektion med kläder i från Lanvin. Vilket gör den ännu snyggare tycker jag!
Ni får ha't bra! Kanske inte gör ett inlägg imorrn eftersom att jag har suttit så mycket idag!
Kram <3

Trååk..

Jag är så himla trött på skolan just nu faktiskt, men jag har i alla fall gjort min redovisning idag *stolt* haha, nej då.Men det känns skönt att ha det gjort! Annars händer inget speciellt, som vanligt...
Kram ♥

Ny header!

Som ni ser så har jag ändrat min header till lite mer vintrig eller vad man ska säga, men jag är inte klar än. Jag ska fortsätta imorrn!
Kram♥

M-Ä-T-T!!

För en stund sedan var mormor och morfar här! Vi bjöd dom på mat och efterrätt så nu är jag så himla mätt att jag mår illa! Hatar att vara för mätt... Aja annars händer nog inget speciellt, vi kanske bakar saffranspannkaka eller nåt imorrn!
Ha't så bra!
P.s Ni måste lyssna på Tove Styrkes nya album, skitbra!♥

Utmattad typ..

Ja, jag har nästan jobbat med redovisningen hela kvällen! Egentligen så var jag ganska klar MEN som vanligt ska jag ju hålla på och ändra en massa saker hela tiden, jag blir nästan aldrig helt nöjd känns det som.. MenMen! Nu får det duga.
Tidigare i dag gick jag ner en sväng på stan för att handla en jätte snygg skinnryggsäck som både är praktisk och mycket användbar! Och såklart är den ju slut.. OCH JAG HAR BESTÄMT MIG FÖR ATT JAG VILL HA DEN!! Som jag har skrivit i något inlägg förut, om jag vill ha något ska jag ha det!! punkt slut.

jag vill inte!

Usch, nej jag vill verkligen inte redovisa på fredag! Har inte lust med det alls! Känns inte bra...
Men annars händer väl inget speciellt utan bara ta det lugnt som vanligt... Ska väl hoppa in i duschen ikväll också, hihi!
Men ha't bra! ♥

Snökaos..

Ja, rubriken säger allt. Det är verkligen det.Det måste nog minst vara typ 20 cm eller nåt. Jag tycker att det känns ganska konstigt faktiskt, det kom verkligen på några timmar bara! Jag är så himla ovan,är ni också det? Så i skolan är det ju snöbolls krig... Nej nog om snö nu! Jag ska i alla fall titta på  desperate housewives ikväll, jag älskar det faktiskt! Annars händer inget speciellt.
Kram♥

Pepparkakor!!

Nu sitter jag här och kollar på Top Model och slänger i mig pepparkakor! Redan? I know, men det är ju så himla gott! Och dessutom kan man ju inte sluta när man tagit en, som vanligt när man äter något gott.. Haha, mamma och jag har ju redan köpt risgryns gröt, saffran och julpapper thihi! Man har ju redan börja tänka på julen, planerar alltid för tidigt! Går runt i affärer och tänker ''den där hade varit snygg på avslutningen!'' Men samtidigt kan man ju inte köpa något än.. Det är ju bara November och tänk om man hittar något ännu snyggare! Då jag ju bara missnöjd med hela utstyrseln. Så jag ska nog vänta så länge det går. OM det nu går... Kanske inte kan hålla mig, vem vet? ;)
Hörde att det skulle snöa imorrn också, då får jag väl sätta på mina ny investerade vinterskor då!
Min personliga favorit är ''Nyåkers'' pepparkakor. Kryddiga och mumsiga!

KRAAAM <3

IPHONE!!

Ja som ni märker så har ''ett inlägg per dag'' inte gått sådär jätte bra...Jag vet inte vad jag ska göra för att jag ska kunna göra ett inlägg per dag. Men jag ska faktiskt försöka nu även fast jag har sagt det typ 1 miljon gånger. I alla fall så har jag fått min IPHONE nu! Eller snarare för en vecka sedan men jag har inte orkat, hehe... Men alltså jag måste säga att det är en riktigt fin och bra mobil! Bra kamera är det också! Ska också försöka ladda ner några appar till den, någons som vet någon bra eller rolig? Fast jag vill att den ska vara gratis såklart!
Idag har inget speciellt hänt, bara storhandlat på Maxi och tryckt i mig kvällsmat... hihi
Och imorrn är det ju skola då, usch, nej , fy och BLÄ! Jag vill verkligen inte! Först och främst ska vi redovisa och sen få tillbaka matteprovet som jag VET inte gick bra, ÅNGEST!!! Men jag VILL göra om provet så, mår inte bra av dåliga betyg! Det är nästan det ända jag tänker på då.
Några testbilder från skogen som jag tog med iphonen!
Bra bilder det blir va? Orkar inte ladda upp alla! XD

Kramen <3

RSS 2.0