OMG

Jag är bara så nervös just nu, men det kommer säkert att gå bra ändå. Ska försöka att inte tänka för mycket på det nu. Ska packa och fixa allting idag, för kl2 på natten idag ska vi gå upp liksom...! Så då gäller det att man går och lägger sig vid typ kl8 för att få någon blund i alla fall.. Vakande av mig självt kl.7 idag, konstigt.? aja, det är bara bra. Då kommer jag vara trött ikväll! Och idag är det ju Valborg. Kul! Jag och Elsa drar till löga eftersom att deras brasa börjar vid fyra så hinner vi bättre än om vi skulle gå till djäkneberget som börjar vid 9 liksom, då tänkte ju vi sova.. Idag ska vi hämta upp elsa för hon ska ju sova över här ikväll,så  nu vet ni hur min dag ser ut! Poss & kraam!
Kanske hinner att blogga lite idag, för i veckan vet jag inte riktigt om det blir någon bloggning, men när jag är tillbaka så kommer bildbomb iaf!. Men vi får se!
//Hanna

Tar en liten paus nu, men är tillbaxxs imörrn!

P.s PÅ SÖNDAG BÄR DET AV TILL SPANIEN OCH JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ TYP.. heheh hörs imorrn som sagt!
//Hanna

Det flyter på nu, men det varar väl lika länge som en guldfisks minne..

Hej hej! Allting går bra nu känns det som, resan till saga är snart och det känns iaf nu som om det kommer att gå bra, jag ändrade min roll så jag är inte ''läraren'' nu, skönt det. För det kändes jättestört att vara det, var så himla obekväm. Men nu är jag i alla fall en så kallad ''rövslickare'' (inte bokstavligen då, haha.) eller en typ wannabe populär i ''klassen'' som vi ska utspela oss i. Det känndes som en bättre roll för mig. Aja, allt går ganska bra nu, men som alltid är det väl något som händer, varför kan inget vara perfekt, inte ens en enda gång för?! Alltid är det något.. Man får får väl hoppas på det bästa då. Men nu tänkte jag bänka mig framför Scream 2 som jag hämtade hem igår. Haha, scream är sådana där filmer man kan se hur många gånger som helst utan att tröttna! Mys! Pöss & Kraam!
//Hanna

you can't run from your problems.

Hej. Sitter, eller ja ligger i sängen och chillar med musik nu. Ganska skönt faktiskt. Jag tänkte att jag skulle checka en film snart, vet dock inte vilken, något förslag? Har ingen som helst aning.. Men dagen har varit ganska chill nu med tanke på att vi endast jobbar med musikalen! Haha, det bestämdes idag att jag skulle spela lärare idag..Eller spela lärare på musikalen om ni inte fattade?. Får en klump i magen bara jag tänker på det, kommer att skämma ut mig in för hela skolan ju! Men men, jag gör det ändå, för jag vet att jag kommer att ångra mig jätte mycket sen. Så det är lika bra att passa på, för en sådan chans kommer ju inte så ofta tror jag..?!


Tråkväder idag förresten, tur att man drar till Spanien på söndag då för att hälsa på bästa Saga! Åh va kul vi ha!♥ Ska krama ihjäl den där asså är vi kommer fram! ♥ Nu längtar jag plötsligt ännu mer dit, det pirrar i magen bara jag tänker på det liksom.. Kram kram bästa läsare!
//Hanna

I scream for scream!

Ska sätta på Scream, första filmen. Sen blir det till att sussa! Såg btw tredje filmen av scream igår, bra filmer dedär alltså! Pöss!♥ //Hanna

JUDAS

Har ni hört Lady Gagas nya singel Judas? Om ni inte har, lyssna nu på en gång! Så jävla bra alltså, förlåt för mitt ovårdade språk men kan bara inte låta bliii! Nu blir man ju riktigt taggad till att höra hennes nya album Born this way som släpps i maj. Men låten är inte lik något annat jag hört förut, eller vad säger ni? Jag digga'rn som fan i alla fall! Vad tycker ni om låten? :D
Jag vet, den funkar inte, men tryck på ''Titta på Youtube'' för att se höra den!
//Hanna

Time goes slowly for those who wait.

Tjabba tjena hallå! Ännu en solig och varm dag har gått. Jag kan inte annat än vara glad! Älskar sådana här dagar. Var också barbent för första gången i år idag! Fryste inte ett dugg,hoppas att vädret är lika bra imorrn så man kan ha barbent när skolan drar igång igen. Jag och mamma var också nere på stan en sväng idag, hittade en hel del faktiskt, bl.a jeansshorts och lite annat smått & gott! Behöver ju en aning svalare kläder nu när vi (jag+elsa) ska åka iväg till Saga i Spanien för attt hälsa på! Åh gud så kul det ska bli och träffa henne igen, vi har inte setts på ja..? Jag vet inte?.., men alldeles för länge i alla fall! Så det ska bli jävla roligt att ses igen. Tänk, det är bara vänta ska räkna... 5, nej 4 fyra dagar kvar! Kan knappt fatta det.. Kommer att va så jäkla nervös när vi sitter där på planet. Men det går säkert bra som alla andra gånger har gjort. Men ändå, den där känslan kommer nog aldrig att försvinna tror jag.. Aja, har suttit en bra lång stund i solen idag, så nu är jag inte likblek i alla fall! Nej men.. Till kvällen blir det iaf grillat, grillad kyckling för att vara exakt! Gött, sen är det ju skola imorrn, kanske inte så kul men.. Ändå roligt att träffa mina poolers igen! Har ju saknat er så jäkla mycket ju!♥ Poss& krööm♥
//Hanna

Gla' Pårre alla!

Hallå! Glad pårre på er! Har ätit rätt mycket godis idag, så jag vill inte SE godis på länge nu känner jag.. Men dagen har varit magnifik idag faktiskt! Med strålande väder kan inget gå fel. Har varit hos båda far&morföräldrar idag. Först hos farmor och sen hos mormor.Mycket ägg och god mat har lagt sig fint i min mage idag. Mycket gott! Och sen gick vi på promenad med Alvin och träffade på en massa hundar nere vid hundbadet, vilket ledde till att vi släppte honom lös så att alla hundar kunde springa runt och busa! De såg ut att ha det jätteroligt i alla fall! Så nu ska jag dra mig till sängs för att sussa lite, vi höres imorrn!
//Hanna

Godis är onyttigt för kroppen, men inte för själen.

Ohh, mätt som en..som en..ja vad säger man egentligen? Aja, är mätt i alla fall.. Har moffat i mig kebabtallrik och en massa godis efter det, usch vad onyttigt! Men joggade ju 2,5 kilometer idag så det gör nog inte så mycket ändå! Och imorrn är det ju påskafton så då kommer inte uppdateringen vara nå vidare eftersom att jag kommer att spendera tiden med släkten då. Ville bara förvarna lite smått! Sitter och kollar på BB nu, Gurkan är fanimej rolig alltså! Skön människa! Så snart blir det march i säng för att sussa, godnatt då små människor så höres vi imorrn! Puss♥
//Hanna

Jag lever!

Alltså förlåt, men jag har inte orkat blogga på jättelänge. Och jag ska inte ljuga, det har varit ganska skönt faktiskt. Men tänkte bättra mig nu! Så jag tänkte börja visa vad jag har handlat på senaste tiden!
Orkade inte ta kameran.. Lat jag är..^^














Snygga saker va?




Tänkte ju som sagt köra med lite mer färgglad stil, så det här en bra början i alla fall! Eller vad säger ni? Åh gud så shoppingsugen jag är! Vill ha mer! Som alltid det vill säga.. Måste också införskaffa mig ett par nya lurar. Mina har nämligen pajat, ljudet blir helt fucked up när man lyssnar på musik. R.I.P hölurar. Klarar mig verkligen utan musik! Just nu lånar jag ett par usla av pappa, det duger inte ens! Åh, är osäker om jag ska lägga pengar på dem själv eller om mamma får köpa dem sen..? Ah vi får väl se hur jag jag gör. Men ett par hörlurar ska jag ha. Det har jag bestämt.  Snart tänkte jag ut och jogga lite, skönt att komma ut nu när våren är som finast! Ha en bra dag! ♥ //Hanna

Each day is a gift

Tjo. Ännu en dag ur påsklovet har passerat i raketfart! Jäklar, imorrn är det redan torsdag liksom. Aja man får njuta så länge det varar. Idag då? Jo dagen började med en joggingtur i rocklunda spåret som i detta fall var 2,5 kilometer! Och det gick över mina förväntningar, jag klarade hela spåret! Eller jag ska inte ljuga.., två stopp blev det men det var inte många meter det inte.. Så åtminstone  2,4 kilometer blev joggat i alla fall! Stolt över mig själv. Så imorrn ska jag ut igen. Efter jogginturen drog jag och pappsen till stan och åt tjockismat, dvs Mcdonalds. Gött var det i alla fall, kändes välförtjänt när jag joggade så mycket! Efter det blev det shopping, barnbidraget har kommit you know. Handlade två tröjor och en bikini. Laddar ju inför Spanien som ni kanske vet, det är bara 10 dagar(!!) kvar nu. Tiden bara flyger förbi.. Jaja, kan ju lägga upp bilder på fynden senare. Nu återstår chill på listan. Hare så brae!♥
//Hanna

The sun is reaching my face.

Helloj mina små vänner. Dagen har bestått av följande: Solat, käkat glass, jogging och promenader i det otroligt vackra vädret. Så nu har man fått lite färg på nosen i alla fall! Men nu är våren verkligen här. Det kan vi ju konstatera på en gång. Så efter att ha varit ute nästan hela dagen så blir det till att vara inne nu och chilla med en film som jag och pappa hyrde idag. Och förresten, höll på att glömma! Jag var ju på scream 4 igår! Den var faktiskt bra, humor men samtidigt spänning. Vi bestämde oss lite spontant sådär igår under kvällen ba ''Äsch, ska vi kolla på bio ikväll istället?'' Älskar spontana saker, det är då det blir som roligast. Och precis som den meningen lyder så blev det så också!
Så nu behöver jag nog inte säga så mycket mer. Kraam! ♥
//Hanna

Spring is in the air!

Herregud, nu är det verkligen vår! Åh så jag har längtat efter det. Sedan den först snön kom för att vara exakt.. Så nu tänker jag inte klaga längre!
Dagen idag har varit perfekt, lunch på stan, glass i solen och ännu mer chill i solen. Det behövs inget mer för att göra min dag bra! Så nu hoppas jag att pigmenten är något mörkare i alla fall. Fast jag ser att jag har fått en liten rand så något brunare är jag nog allt. Och om en sisådär två veckor så kommer ju jag och Elsa flyga över till Spanien, längar ihjäl mig med andra ord! Men två veckor är ju ingenting, speciellt inte när en av dem är en lovvecka!
Men nu ska jag faktiskt ta det lugnt och vila, har ju ändå vart ute i några timmar så jag känner att jag behöver vara inne en stund också. Kram!
//Hanna

Ut och spring!

Hej! vilken vårdag det var idag. Så härligt! Idag var jag och mamma på stadium och shoppade lite. Fick med mig hem löparskor,löparkläder (byxor,T-shirt och en superbra jacka) och ett par nya converse! Lila converse. Så nu är det bara ut och spring för min del. Skönt nu när våren är här. Snart ska jag dra mig mot uteplatsen för att käka lite grillat, mys till högsta grad med andra ord! Peas♥
//Hanna

Talang

Nu blir det mys framför Talang på TVn. Skönt med lov nu. Hörs imorrn! ♥
//Hanna

Trött...

Jag är så himla trött nu. Igår höll vi på med våran film i säkert, ja typ 4 tim minst.. Fick världens huvudvärk efter det. Och idag hade vi premiär på alla filmer som visades för typ halva sjuan. Det var ganska kul i början men det blev jätte långtråkigt på slutet. Så nu är jag bara trött och jag ska bara ta det lugnt nu. Skönt det. Vi hörs sen!
//Hanna

Someday

Åhh vilken skit dag det har varit. Dagen började att bussen var 30 min försenad. Hann ganska bra, men fick ju stå och frysa hur länge som helst. Sen började skolarbetet som inte alls går bra nu, vi har alldeles för mycket att göra imorrn som måste vara klart då också. Fattar inte hur vi ska hinna.. Dessutom är våran lilla ''film'' inte alls bra eller genomtänkt så jag kommer att skämmas ihjäl när vi ska visa upp den för halva sjuan på torsdag(!!). Så uppdateringen har varit jättedålig men jag har varken haft tid eller lust.. Är bara väldigt slut just nu. Orkar inte mer. Hörs när jag är på bättre humör.
//Hanna

Good night

Tjenis. Sitter och chillar i sängen och kollar på något fettoprogram, vet inte vad det heter men.. Jaja, lite mobbat men kul ändå. Min humor alltså.. Så snart ska jag sussa och sen gå upp tidigt imorrn för provtagning på lassarettet, inget allvarligt alls bara så att ni vet ;) Puss & Godnatt mina läsare ♥
Lite rolig bild♥, stackars man där under :(
//Hanna

10 april

Hej! Vilket vårväder det var idag, molnigt men varmt! Kände att min vinterjacka är alldeles för varmt att ha nu, så jag och mamma åkte ner på stan och köpte den där jackan jag visade i förra inlägget! Är riktigt nöjd, jag vill absolut inte se ut som alla andra gör. Det var det jag var ute efter. Orka gå runt i beige jackor, jeansjacka eller skinnjacka.. ALLA har det känns det som. Men då kommer jag med en liten färgklick iaf!
Och nu befinner jag mig hos mamma denna vecka, eller ja vi bor ju hos Peter nu. Och vi kommer att flytta in här inom kort för att vi kan liksom inte bo bredvid den där jävla grannen, fast vi måste ju flytta ihop någon gång så länge vi har känt varandra egentligen.. Så vi ska renovera och tapetsera ett rum till mig! Nytt golv och nya tapeter, fräscht! Kaam ♥
//Hanna

I'm in love

Hej och hå! Vilken härlig dag det var idag! Skönt med lite värmande sol.. Jag har hittat världens finaste vårjacka som jag bara älskar!! Går fortfarande runt med min vinterjacka, lite pinsamt men.. Dessutom blir man typ svettig i den nu! Jackan är i alla fall så himla snygg och färgglad. Älskar den verkligen! När jag väl har köpt den tänker jag också byta lite stil, jag tänkte köra på färgglada kläder. Sen struntar jag i om det är ''ute'' eller inte, jag vill vara annorlunda!
UUrsäkta den dåliga kvalitén, men hade ju bara tillgång till mobilen... Men visst är jackan jättefin! ♥

Ska verkligen köpa den...♥♥



Kram! //Hanna

Beautiful day

Hej hopp! Är nu nästan färdigfixad inför lunch på stan, det enda som återstår är att håret ska torka! Gillar inte att gå ut med blött hår.
Efter lunch blir det nog bara gå runt på stan och kolla lite smått i affärer, sen vet jag inte vad som väntar mig. Inget speciellt antar jag.. Fast om det fortfarande är soligt så tänker jag sola såklart! Härligt att det börjar bli vår tycker jag!
Kraaam //Hanna

Work is taking my time

Förlåt, förlåt, förlåt!! Hade alldeles för mycket att göra igår, ficka sitta hela kvällen med ett arbete.. Det var inte kul alls. Men nu ska jag uppdatera som vanligt! Har kommit hem från skolan och käkat. Det hände en väldigt märklig sak i skolan idag, när vi slutade så var det chic-tidningar över hela cykelstället, alla hade en chic tidning på sin cykel! Konstigt va? Vem köper 100 tidningar som nästan alla ändå slänger liksom?! Fattar inte vem som la dit allt.. Jaja, fick ju en gratis tidning i alla fall! Haha jag vet, jätte mobbat..
Vet inte vad som händer ikväll men det blir väl bara till att chilla nu när man har jobbat så mycket.. Hörs!♥

Spinning around

Har precis käkat kvällsmat och är mätt som tusan nu, det behövdes efter ett jobbigt spinnings pass känner jag! Körde ju bas brukar ju annars köra start men jag tycker att bas nästan var bättre, kände att jag orkade mycket mer av någon konstig anlednig.. Jaja, jag tror att basen blir min grejj nu, man måste ju tänja på sina gränser lite! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det bara TVtittande, uppdatering har varit lite sådär idag men det beror på mycket jobb som ska vara klart inom kort. Men klockan tickar, vi säger väl godnatt helt enkelt!
//Hanna

It's grey but it isn't black.

Trist och grått väder det har varit de senaste dagarna. Men efter regn kommer ju sol som jag har sagt förut.
Är nu ganska blöt nu när jag och pappa var och skulle ta oss en liten joggingtur men eftersom att hela spåret var täckt med snö fick det bli en annan gång, men vi fick oss en liten promenad dit och hem i alla fall! Så nu blir det till att duscha och förhoppningsvis få en liten läxa klar. Godnatt & Puss ♥
//Hanna

The best feeling in the world

Är glad över en sak idag! Hihi, vad säger jag inte.. ^^Hemlis med andra ord! Nej men har varit hemma ett tag nu, käkade lite mellis och nu chillas det bara här hemma.Ska väl fixa lite smått med läxorna som ska vara klara till imorrn. Inte så mycket mer än så. Tråkigt med måndag förresten.Det gillar vi inte!


Min vardagliga rutin som är på måndagar, spinning det vill säga får vänta tills på onsdag då jag tänkte pröva på en högre nivå, bas nivå. Har ju bara testat start än så länge. Ska bli spännande och se ifall jag orkar med det, med tanke på att vi har idrott samma dag. Men skit samma, träning är bra! Annars väntas inget speciellt denna vecka, det vardagliga livet fortsätter sin väg kan man väl säga. Men vi hörs snart!
//Hanna

Shitty crap

Befinner mig just nu hos pappa. Synd att det inte finns något speciellt att bänka sig framför.. Nu är söndagen lika tråkigt som förut när solsidan inte visas längre. Det var verkligen veckans höjdpunkt! Aja, det börjar bli sent. Däckar väl snart antar jag. Hörs imorrn. Godnatt! ♥
//Hanna

Just a little bit

Det har varit lite snålt med inlägg den senaste tiden, inte bra! Men det har dock varit skönt att vara ifrån det en helg. Snart väntas kvällsmat och efter det fortsätter resan hem till pappa där jag nu ska vara denna vecka! Jag har egentligen inte så mycket mer att säga, så därför tycker jag att vi hörs när jag har något bättre att säga..eller ja, skriva.. Höhö^^ Nej men ha en fortsatt trevlig helg! Kraaam♥


Slänger in en liten bild så ni har något att kolla på i alla fall...
©stylisshanna
//Hanna

Hos frissan

Var ju som sagt hos frissan idag. Fick en frisör som var väldigt oförskämd enligt mig! Hon ba ''Aah, ditt hår är väldigt slitet, VÄLDIGT slitet, du kanske borde använda lite mer hårinpckningar och lägga lite mer tid på ditt hår'' Jag liksom ba: ''Jaha..''. Fan, sånt där gillar jag inte, tycker att det är så jävla otrevligt så det är inte sant... Hon var dessutom inte trevlig eller så tycker jag. Vad i helvette ska jag göra för att mitt hår ska bli bättre då jävla kärring! Förutom att klippa det så går inte håret att räddas av en jävla hårprodukt liksom!!! Är så förbannad, har haft henne förut, inte nöjd då heller, då tog hon fan i som bara den när hon borstade mig liksom..Nej den där kärringen ska jag fan aldrig få klippa mig igen! Ville ha en ung och bra tjej istället.. Förra gången när jag var där, innan jul så hade jag en ung tjej som klippte topparna på mig. Då ba: ''Du har väldigt bra kvalité på ditt hår, det är jättefint!'' Henne gillar jag MYCKET bättre. Mamma hade också den där kärringen och då tyckte hon inte heller att hon var speciellt trevlig.. Så nej, som sagt kärring-jäveln får aldrig klippa mig igen!


Aja, fölråt för lite otrevliga ord men när jag är arg, då är jag arg och vill gärna skriva skit om det jag hatar! Så nu fick ni veta lite ointressant fakta om min dag. Nu väntas bara allmänt mys framför TVn och datorn med lite godis till! Vi höres.
//Hanna

Lördag 2 April

Hej, lite taskig uppdatering, jag vet. Men hinner inte blogga så mycket nu för jag ska alldeles strax åka iväg till Linnea för att gå en promenad med våra hundar! Kul kul! Vi hörs senare. Har förresten varit hos frissan idag, oförskämd som fan men mer om det senare!
//Hanna

Drar iväg

Tja, pyser snart till Peter, ska spendera helgen där. Ville bara göra en liten kort update. Hörs senare, inte för att det ska hända något speiellt men..
//Hanna

Next up, school...

Vi börjar kl.10 idag, soft. Älskar att ha lång tid på mig! Världens bästa känsla. Ska nog hoppa in i duschen snart, så bloggar senare idag! Kram!

RSS 2.0